dotcomwebdesign.com
Forside >  Oversigt over heste  > Celestine ERDS

Print version

 
 

Celestine ERDS

 

 Født: 18. maj 1990 - død 9. februar 2011.

Celestine begyndte at skrante henover efteråret 2010, men rettede sig så igen. Den 9. februar 2011 om aftenen blev hun stærkt forfangen, og vi besluttede i samråd med dyrlægen, at hun skulle have fred. Lille dejlige, fantastiske "pølle"....

Far: Øxenholm General Pio (m.avl.godk.) efter Mago xx og Parisian EDH efter Benvenuto xx) - Ud af samme morstamme som Paradiso, der har været på det svenske landshold i springning. Celestine er 3/8 fuldblod.

Mor: Celina EBRDH 2051 - tilkendt bronzemedalje og udnævnt til elitehoppe. Mor til 4 B-heste. Blandt andet mor til Cellini, der fik bronze i 2008 ved Nordisk Mesterskab for YR i military og i 2009 blev norsk mester i samme disciplin.

Morfar: Donauwind DVE 252. - Far til Abdulla, der under Conrad Holmfeld vandt sølv i springning ved OL i 1984 og senere blev verdensmester.

  • Celestine var stutteriets højt respekterede hoppe. Hun er udnævnt til ELITEHOPPE, og det hun ikke havde i størrelse, havde hun i udstråling og personlighed. Hun har avlet helt fantastisk godt og givet nogle superfine springheste - som i øvrigt er så velgående, at dressurrytterne også ligger efter dem.
  • Celestines mor og mormor er også elitehopper!
  • Celestine har fået 4 hoppeafkom - alle er RDH-hopper - heraf en med bronzemedalje.
  • Hun har 2 hingsteafkom - heraf en udtaget til Herning!
  • Celestine har bestået egnethedstest og var selv en habil springer, der "gik på hvad som helst".
  • Celestine har fået en datterdatter, Condoleezza H. udtaget til ELITESKUE i 2009 og 2010 - som 2 års og 3 års - begge gange som dagens bedste springhest i reg. 2. Vandt tillige egnetshedstesten i reg. 2, 2011 i springning med 897,5 point
  • Celestine har fået en anden datterdatter, Crulle de H., udtaget til Eliteskue 2011, som bedste 2 års springhoppe ved hoppekåringen i reg. 2.

Her er listen over hendes gode børn:

Cicerone H. RDH - født 1994 efter Lucky Light DVE 366 - bestået sadelkåring som bedste springhoppe. Er avlshoppe på stutteriet. Tryk på link til hende.

Cirkeline H., RDH - født 1996 efter Hofnar - bestået sadelkåring - springer nu middelsvær og går LA dressur. Meget stævneaktiv og seneste merit er et distriktsmesterskab 2011. Solgt 2000. Var i 2008 udlånt til os i forbindelse med ejers barsel og fik føl - Citrus H. - efter Heartbeat DVH 871. Se billederne nedenfor af Cirkeline.

Celsius H. - født 1998 - solgt - efter Hofnar.

Celenaro H. født 2001 - efter Linaro. Udtaget til hingstekåring i Herning 2004, hvor han sprang særdeles godt. (Blandt de 10 bedste). Se video fra forbesigtigelse her. Solgt til Sverige, hvor han har bestået kvalitetstest i både spring og dressur, herunder opnået 1. klasse i "Lovande dressyrhest". Celenaro er i 2009 debuteret i middelsvær dressur, hvor han opnåede dommernes bevægenhed. Han er i Sverige godkendt til af starte St. Georg. Se smukke Celenaro nederst på siden. Billederne er taget juli 2008 i Sverige.

Carina H. BRDH født 2003 - efter Carano. Kåret på fløjen og tildelt bronzemedalje. Blev ved sadelkåringen bedste springhoppe med to 9-taller. Hun er optaget i Dansk Varmblods springhesteprogram. Carina har fået 2 føl.

Clementine H. RDH født 2005 - efter Solos Landtinus. Pragtfuldt eksteriør og "celestinsk" udstråling. En særdeles lovende ung hoppe, der springer med stor kapacitet. Kåret i RDH i 2008. Solgt til Malene Nielsen. 

******

Go To Top