dotcomwebdesign.com
Forside >  Oversigt over heste  > Christaline H. DS

Print version

 
 

Christaline H. DS

 

Christaline, anno 2008 (Foto Charlotte Christiansen)

Far: Lando DH 430, OL-sølvvinder i springning 2000, rytter Albert Voorn. Optaget i Dansk Varmblods springhesteprogram. Lando er nu avlshingst med stor succes, navnlig i Frankrig - han har ikke været brugt så meget herhjemme. Blandt andet er han far til Oscar de Fontaine, der vandt verdensmesterskabet for avlshingste i Zangersheide i 2010 - samt flere internationale topheste.

Mor: Christina RDS 7525, udtaget til Unghestechampionatet på grund af særdeles god springning.

Morfar: Gay Baron xx DVE 280 - elitehingst og far til mange gode springheste. Mormor: Celina ERDH 2051 (elitehoppe - bronzemedaljehoppe - og mor til 4 B-heste). MMF: Donauwind  DVE 252 - elitehingst og far til Abdulla OL-sølvvinder i springning 1984. MMM: Cisa EDH 869 - elitehoppe, B-hest og mor til 2 B-heste.

Christaline H. har en guldrandet springafstamning. Derfor er hun blevet avlshoppe, selvom hun ikke selv har startet. Det er vinderen af Ungheste-championatet i springning Cajus-sønnen Party Dance, der er blevet den lykkelige fader til hendes første føl, et dejligt hingsteføl, der blev født den 5. maj 2009 - Christiano H. 

I 2010 blev Christaline H. igen sat ifol med Party Dance, da vi synes, at førsteføllet Christiano H. er blevet så vellykket - også temperamentsmæssigt.

Det resulterede i et herligt hoppeføl, Cha-cha-cha H., som helt igennem indfriede forventningerne. Læs om Party Dance på www.pchorses.dk.

Christaline er en meget smuk hest. Døm selv. Billederne er fra kåringen den 7. oktober 2006. Hun fremvises af Søren Christiansen, Stutteri Lund.

 

 

 

Go To Top