Condoleezza H. BRDH

 

Far er superhingsten Coronado I, hvis afkom er efterspurgt i hele verden. Han er far til utallige springheste på eliteplan - f.eks. Carola og Coronada, vinderen af unghestechampionatet 2009, Birkegårdens Chiquitta. Hans første danske kærede søn, Cajus, vandt bronze ved VM for ungheste og er udnævnt til "årets hingst 2009". Cajus er selv far til utallige gode springheste, blandt andet den dejlige springhingst Party Dance. Coronado I er i 2008 optaget i Dansk Varmblods Springhesteprogram og udnævnt til elitehingst.

Ved hoppekåringen den 17. august 2009 blev Condoleezza H. bedste 2-års springhoppe og udtaget til ELITESKUET. Se billedet nedenfor.

Dommerne beskrev hende ved ELITESKUET i 2009 således: Springbetonet, stor og storrammet, lidt for udviklet hoppe, som springer med overlegen kapacitet. Se videoen! Tryk her Condoleezza H.

Condoleezza H. blev ved hoppekåringen den 27/6-2010 i reg. 2 bedste springhoppe og igen udtaget til ELITESKUE. Dommerne sagde, at hun er en meget velfungerende hoppe. Poul Graugaard nævner i "Ridehesten" august 2010, at hun "nærmest har ubegrænset kapacitet". Hun fik 9 i ridelighed af dommerne, 8,5 i springgalop, og i springning: 7,5 i teknik og ikke mindre end 9,5 i kapacitet. Se video af løsspringning.

Ved ELITESKUET 2010 opnåede Condoleezza bronzemedalje, og dommerne gav hende beskrivelsen: Højtstillet, storrammet, knap feminin hoppe. Springer med overlegen kapacitet. Velafbalanceret galop." Endvidere gav dommerne hende 8 i teknik og 9,5 i kapacitet i springning.

Hun er foråret 2011 optaget i Dansk Varmblods springhesteprogram.  HUN HAR ET SPRINGINDEKS På 153.

SIDSTE NYT!! Condoleezza vandt egnethedstesten den 1. oktober 2011 med hele 897,5 point og fik et 10-tal for kapacitet. Rytter Camilla Enemark. Hun er udtaget til Unghestechampionatet 2012 med det næsthøjeste pointtal i Danmark.

Condo er pt. i træning hos Caroline Mannfalk, Sverige.