dotcomwebdesign.com
Forside >  Oversigt over heste  > Cruella de H. RDH

Print version

 
 

Cruella de H. RDH

 

 er er så vores "unghestepige" Cruella de H. (nu 3 år). 

Cruella de H. er efter Carina H. og far er Diamant de Revel. Denne hingst udmærker sig dels ved egenpræstation, (super materialprøve og i 2009 nr. 4 i 4-årschampionatet, finale i Falsterbo 2010 og gode internationale resultater i 2011) men navnlig ved at have en ekceptionel springafstamning, nemlig Diamant de Semilly - Quidam de Revel - Nimmedor.  Det kan simpelthen ikke fås bedre. Det er internationalt topplan, hvor både far og morfar har været på springlandsholdet for Frankrig til OL og vundet guld. Samtidig har de bevist deres duelighed i avlen også på internationalt topplan. Diamant de Semilly ligger nr. 24 på verdensranglisten over avlshingste og Quidam de Revel ligger som nr. 2. Hertil kommer, at Diamant de Revels morstamme er en af de stærkeste i Danmark, blandt andet har den givet superhingsten Aston, der nu er udnævnt til elitehingst.  Og når man så har Carina som mor... så bliver man S..... Cruella har en springlyst, som nærmest er rørende.

Ja, og så skulle hun bare stilles til 2-års løsspringningen på Sjælland den 23. august 2011 - og ja, hun blev bedste springhoppe med 8,5 i teknik, 9,0 i kapacitet og 9,0 i type og udtaget til ELITESKUE. Cruella blev fremvist af Hans Jørgen Hoeck.

Der er billeder fra den store dag og fra eliteskuet.

 

 

 

 

(Alle 3 fotos: Wiegaarden ApS)

Se Cruella Løsspringe

Vi har solgt 50% af Cruella og den fremtidige uddannelse af hende varetages af springrytteren Caroline Mannfalk, Sverige.

Far - Diamant de Revel 

Cruella som lille.... 

 

Go To Top